BBQ hírek

Megnyitott a Krúzer, a legújabb kézműves soroző

A Klauzál utcában található Krúzer elsősorban a magyar kisüzemi sörökre helyezi a hangsúlyt- legyen az akár búza, pilsner, IPA, APA, stout, porter vagy egyéb sörfajta. A bár fő célja, hogy a sokszínű kínálat alatt minden ínyenc sörfogyasztó megtalálja a kedvenc italát.

2018.12.15.
Chefbag - Főzés könnyedén!

Készítsük el egyszerűen az ebédet az egész családnak! Receptek, előre kimért prémium alapanyagok, házhoz szállítva

2019.02.04.
VII. Food Truck Show Budapest (2018)

A hazai street food legnagyobbjai immáron hetedik alkalommal gyűlnek össze, hogy megmutassák mi az, ami a különleges konyháktól a hazaiig, a hamburgertől a gazdagon rakott, mártott szendvicseken át a kézműves sörökig lázban tartotta idén Budapestet. A rendezvény helyszíne a jól bevált Kincsem park, ahol idén is ló- és agárversenyekkel, utcazenészekkel, utcazenészekkel és gyerekprogramokkal várnak benneteket.

2018.05.04. - 2018.05.06.
 hír borítóképe

#massifcrew #campusfesztival #campusfesztival2019 #zuzmobackstage #pulledribs #zuzmoeger #zuzmobbq #zuzmogerillabbq #bbqeger #hungarianbbq #bbqhungary #wesmokeitall #bbqlovers #slowlivinghungary #slowfoodhungary #slowfood #slowlife #lowandslow #barbecue #bbq #foodporn #mutimiteszel

 hír borítóképe

#bikaverunnep #eger #egerbbq #zuzmoeger #zuzmobbq #zuzmogerillabbq #bbqeger #hungarianbbq #bbqhungary #wesmokeitall #bbqlovers #slowlivinghungary #slowfoodhungary #slowfood #slowlife #lowandslow #barbecue #bbqeger

 hír borítóképe

A mai nap kedvence a Kedves Wine buliján a Cubano Sandwich!
Kellemes nyár esti helyszín, zene, jó hangulat ...érdemes kilátogatnotok a Szépasszonyvölgybe! Várunk szeretettel a Zuzmó sátornál .
#zuzmó #cubano #cubanosandwich

 hír borítóképe

Helló hétvége, nagyon vártunk már! ^_^

Indíts egy gin-tonikkal az Alkotmány Gin Teraszon (vagyis nálunk) és a többit bízd a nyárra. ;)

Summer specials:
i55.hu/2019/06/13/az-idei-nyar-hivatalos-itala-gintonic

 hír borítóképe

#bbq #bbqlovers #instabbq #hamburkert #hamburger #streetfood #hungarianbbq #szekesfehervar #craftbeer

Fehérvár BBQ
2019.09.14.
Szekszárd palackban

Október 22-én a Société Budapest termeiben 16 szekszárdi pincészet mutatja be egy kötetlen sétálókóstoló keretében a Szekszárd Palackba töltött borait. A borkedvelők itt teljes képet kapnak majd a borvidék legjobb kadarkáiból, kékfrankosaiból és bikavéreiből.

2019.10.03.
 hír borítóképe

Tisztelettel adózzunk a Hősök emlékének!

Fehérvár BBQ
2019.10.06.
 hír borítóképe

Sziasztok!
Már csak kettőt kell aludni, és pénteken nyitunk!

Fehérvár BBQ
2019.08.28.