2020.02.11.

Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban

Az utóbbi években szerencsés trendnek lehetünk tanúi, egyre több vendéglátóhely fordít az étlaphoz hasonló figyelmet az itallapjaira is. Ennek köszönhetően a párlatok, borok, sörök szortimentjei mellett az üdítőitalok választéka is jelentősen megváltozott, a minőségi szörpök megjelenésével a kínálat átalakult.


A Mayer márkával először a Központ Bisztróban találkoztunk, azóta nagy karriert futottak be szörpjeik.
 

szörp versenyek

A Mayer szörp a Nemzeti Szörpversenyen folyamatosan a legjobbak között szerepelnek, többször is az év szörpjének választották őket.
Ma már számos minőségi vendéglátóhelyen ezekből a díjnyertes szörpökből készítik a különféle limonádékat, ezekkel ízesítik a koktélokat, illetve a téli hónapokban forró italként kínáljak vendégeik számára.


 

Mayer szörpok fajáti

A Mayer Szörp kínálatában cukormentes szörpök és jeges tea koncentrátumok is találhatóak, amelyek felhasználásához a gyártó ugyan ad javaslatokat, de úgy látjuk, hogy az éttermek elég kreatívan használják ezeket az alapanyagokat, így számos egyedi kreáció alapját adják magas gyümölcstartalmú szörpjeik.

Galajda Péter - a családi vállalkozás alapítója - szerint sikerük egyik titka az, hogy az igényes vendéglátóhelyek folyamatosan keresik az egyedi lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kínálatukkal kitűnjenek a tömegtermékek közül.

„Ezeknek az igényeknek a prémium színvonalon történő kielégítése a mi erősségünk, hiszen szörpjeink, szirupjaink nem csak önmagukban nyújtanak minőségi élményt, hanem számtalan új ital lehetőségét hordozzák magukban, mivel kiválóan kombinálhatók egymással. Nagyon izgalmas párosítás a levendulás eperszörp, kedvelt a gyömbéres zöldteás limonádé, a málnás ice tea és a chilis-málnás forrócsoki, hogy csak párat említsek. Vásárlóink igényeit figyelembe véve, már több termékünket készítjük cukormentes változatban is.”

A Mayer Szörppel többek között az alábbi helyek itallapján is találkozhatunk:

Ha bármi kérdés felmerül a Mayer szörppel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségen lehet őket utólérni:
- 06 (20) 912 7596
- info@mayerszorp.hu
- www.facebook.com/mayerszorp

(x)

dr. Kovács T. Lóránt

A Trattoria Pomo d’Oro az olaszországi Buon Ricordo Étteremszövetség tagja lett

Miután 2018-ban a Trattoria Pomo d’Oro bekerült a világ legjobb - pizzát is készítő - olasz éttermei közé, és Gianni Annoni és Rosario Simeoli konyhafőnök Rómában átvehette az ezért járó díjat. 2019 év végén újabb szakmai mérföldkőhöz érkezett az olasz gasztronómia egyik legfontosabb magyarországi képviselője: a Trattoria Pomo d’Oro az első olyan magyar étterem lett, amely bekerült az olaszországi Buon Ricordo Étteremszövetség tagjai közé.

2020.02.13.
Nőtt a budapesti élelmiszeripari kiállítás látogatóinak száma

Több mint 24 ezer látogatója volt a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari, illetve a HoReCa szakkiállításnak a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ez 12 százalékkal haladja meg az előző kiállítás látogatói számát - közölte a Hungexpo az MTI-vel pénteken.

2020.02.08.
Veres István séf lett a Bocuse d'Or magyar győztese

Veres István, a budapesti Babel étterem séfje és commis-ja (segédje), Molnár Bence nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét szerdán Budapesten, így ők képviselhetik az országot az európai döntőn májusban Tallinnban.

2020.02.06.

BBQ hírek

A Trattoria Pomo d’Oro az olaszországi Buon Ricordo Étteremszövetség tagja lett

Miután 2018-ban a Trattoria Pomo d’Oro bekerült a világ legjobb - pizzát is készítő - olasz éttermei közé, és Gianni Annoni és Rosario Simeoli konyhafőnök Rómában átvehette az ezért járó díjat. 2019 év végén újabb szakmai mérföldkőhöz érkezett az olasz gasztronómia egyik legfontosabb magyarországi képviselője: a Trattoria Pomo d’Oro az első olyan magyar étterem lett, amely bekerült az olaszországi Buon Ricordo Étteremszövetség tagjai közé.

2020.02.13.
Nőtt a budapesti élelmiszeripari kiállítás látogatóinak száma

Több mint 24 ezer látogatója volt a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari, illetve a HoReCa szakkiállításnak a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ez 12 százalékkal haladja meg az előző kiállítás látogatói számát - közölte a Hungexpo az MTI-vel pénteken.

2020.02.08.
Veres István séf lett a Bocuse d'Or magyar győztese

Veres István, a budapesti Babel étterem séfje és commis-ja (segédje), Molnár Bence nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét szerdán Budapesten, így ők képviselhetik az országot az európai döntőn májusban Tallinnban.

2020.02.06.